Nettisanakirja

Sanakirja on tärkeä osa kieltenopiskelua ja sitä tarvitsee usein myös netissä vieraskielisissä sivustoissa surffatessa.

 
 

Nettisanakirja on tällöin hyvä avata toiseen ikkunaan, jolloin kopioimalla ja on helppoa siirtää haluttu sana  sanakirjaan käännettäväksi.


Netin ilmaisia sanakirjoja:

Ilmainen sanakirjailmainensanakirja.fi

Ilmaisesta sanakirjasta löytyy tällä hetkellä 352 sanastoa 21 kieleltä. Tuettuja kieliä on suomi, ruotsi, englanti, espanja, hollanti, italia, japani, kiina, latvia, liettua, norja, portugali, puola, ranska, ruotsi, saksa, slovakki, suomi, tanska, turkki, unkari, viro ja venäjä.


Suomi-Englanti Sanakirja – suomienglantisanakirja.fi

Kyseinen sanakirja nimensä mukaisesti keskittyy suomen ja englannin kääntämiseen ja on todella nopea.


Sanakirja.org

Täysin ilmainen Internet-sanakirja. Tällä hetkellä tuettuja kieliä ovat bulgaria, englanti, espanja, esperanto, hollanti, italia, kreikka, latina, latvia, liettua, norja, portugali, puola, ranska, ruotsi, saksa, suomi, tanska, tsekki, turkki, unkari, venäjä ja viro. Lisäksi kuka tahansa voi helposti lisätä uusia käännöksia tai korjata vanhoja.


Kaannos.com

Sanakirja, jonka sisältö perustuu käyttäjien aktiivisuuteen.  Sanakirja tukee tällä hetkellä kieliä englanti, espanja, ranska, ruotsi, saksa ja viro.


Finska – svenska

Ruotsin kouluverkon sivusto, jossa on hyvä sanakirjamoottori. Voit kääntää ruotsinkielisiä sanoja useille muille kielille ja myös suomeksi. (Aitoa ruotsia. ´))