Kotisivutilaa ilmaiseksi tarjoaa useampikin palvelu. Tutustu vaihtoehtoihin ja palvelujen ominaisuuksiin, ennenkuin valitset oman palvelusi.

Haluaisitko tehdä omat kotisivut?

 
 

Parasta ilmaista kotisivutilaa tarjoaa yleensä nettiyhteytesi tarjoaja.

Miksi parasta? Koska tila on banneritonta ja helppokäyttöistä sekä lisäksi sinulle on tarjolla käyttötukea (esim. puhelintuki ´)), joka voi aloittelijalle olla hyvinkin tarpeellista.

Jos sinulla on esim. Elisan tai Soneran laajakaista yhteys, silloin sinulle on yleensä myöskin varattu ilmaista tilaa kotisivuillesi.

Myöskin tietokonelehdet kuten MBNet ja K-netti tarjoavat tilaajilleen hyvää kotisivutilaa.

Ilmaisia palveluita on tarjolla useitakin.Ilmaista kotisivutilaa tarjotaan yleensä 10 – 50 megabittiä ja joillakin tietojen siirto on mahdollista FTP:llä ja toiset ovat selainpohjaisia.


Ilmaiset Kotisivut – onko ilmainen hyvä vai ei ?

Ilmaiset palveluntarjoajat vaativat yleensä laittamaan oman mainosbannerinsa ainakin etusivulle.

Verkkotunnus eli domainnimi ei aina ole kovin houkutteleva ilmaispalvelujen tarjoajilla, mutta kauneus on katsojan silmissä ja riippuu tarpeesta.

Yleensä ilmaispalvelun verkkotunnus on allaolevan kaltainen.

omatunnuksesi.palveluntarjoaja.com

Parasta tietysti on se, ettei palveluista tarvitse maksaa.


Älä kirjaudu heti!

Englanninkielisiin palveluihin kannattaa tutustua tarkasti, sillä ehdot vaihtelevat ja joihinkin palveluihin on hankittava oma verkkotunnus. Tällä sivulla mainitut sivustot esittelevät etusivuillaan ilmaisia palveluja, mutta niiden ehdot ovat voineet myös muuttua.


Ilmaista kotisivutilaa tai blogitilaa tarjoavia palveluja:
Blogger
Blogger on palvelu, jossa voit luoda blogin ilmaiseksi. Blogin luonti on helppoa, sillä Bloggerissa on suomenkieliset ohjeet ja sivut toimivat suomeksi. Myös blogi voi olla kotisivusi. Bloggerissa on myös paljon erilaisia työkaluja, joilla teet blogistasi hyvän näköisen.


Blogimaa

Blogimaa.comin sivuilla voit luoda oman ilmaisen blogin tai ilmaisen multiblogin, joissa voit kertoa sinua kiinnostavista asioista ilman tarvetta tekniseen erityisosaamiseen.


 

Angelfire
Tarjoaa ilmaista tilaa ja ilmaisia työkaluja sivujen tekoon. Ilmaisia sivupohjia ja kuvia sivuille. Osoitteeksi esim.http://www.angelfire.com/esim/esim/


50megs.com
Tarjoaa vaatimattomilla ominaisuuksilla varustettua tilaa kotisivuille ilmaiseksi. Eglanninkielinen.


5quidHost
Englantilainen ilmaista kotisivutilaa tarjoava palvelu.


100 WebSpace
Englanninkielinen palvelu tarjoaa ilmaista kotisivutilaa 100 MB, mutta sinun on ostettava oma domainnimi, jne…