Tällä sivulla löytöjä netin ihmeellisestä maailmasta. Sekalaista, pientä, ilmaista, jne…

 
 

 

Koiramaisia löytöjä

Koiramaisia löytöjä

Kilpailuta kodin remontit ja työt

Dooxle on suosittu Suomalainen remontti- ja tarjouspyyntöpalvelu. Palvelu on ilmainen ja voit kilpailuttaa kaikki kodin työt ja remontit ilmaiseksi.

——————————————————————————————

 

Ilmainen vieraskirja

ShinyBook on ilmainen ja monipuolinen vieraskirja, jossa voit nopeasti luoda vieraskirjoja ja muokata niiden ulkoasua oman mielesi mukaan. ShinyBook on erittäin helppokäyttöinen ja varmatoiminen vieraskirjapalvelu.


Ilmainen valo-cd

VALO-CD:n saa ladata ilmaiseksi ja sen kopiointi ja edelleen jakelu on sallittua – jopa suotavaa. VALO-CD sisältää runsaasti hyödyllisiä suomenkielisiä Windows-ohjelmia yhdellä levyllä, jotta asentaminen olisi mahdollisimman helppoa. Sisältää paljon erilaisia vapaan lähdekoodin hyötyohjelmia.


 

Lisää linkki -linkkihakemisto

Lisää linkki on linkkihakemisto, jonka linkeillä on tagit. Voit lisätä ja muokata linkkejä ilmaiseksi. Tutustu ensin ohjeisiin.


 

Asiakashallintaohjelma

http://www.ajas.fi/index.php?search_id=lataa

Yllä olevassa osoitteessa on ladattavissa ilmainen asiakashallintaohjelma.

Se sisältää täysin ilmaisen laskutusohjelman. Lisäksi järjestelmään kuuluu asiakaskortisto ja ajanvarausohjelma, joita saa kokeilla ilmaiseksi, kunnes rajoitukset tulevat vastaan.

Samalta sivustolta voi myös tilata ilmaisen internet-ajanvarausjärjestelmän. Se on ensimmäisen kuukauden täysin ilmainen, jonka jälkeen se maksaa 14 €/kk+alv. Palvelu voi olla myös mainosrahoitteinen, jolloin se on tavallaan ilmainen.



Mielipide maailma

Osallistu online tutkimuksiin ja samalla osallistut erilaisiin arvontoihin ja kilpailuihin.

Mielipidemaailma on virtuaalinen yhteisö. Sen jäsenet haluavat vaikuttaa yhteiskunnan tapahtumiin.

He haluavat kuunnella ja tulla kuulluiksi. Kaikkia mielipiteitä arvostetaan ja jäseniltä kysytään säännöllisesti mielipiteitä eri asioista – politiikasta uusimpiin elokuviin tai uuden jääkaapin muotoiluun.


Samantyyppinen palvelu on myös Mielipidetutkimus

Mielipidetutkimus on palvelu, joka palkitsee sinut osallistumisestasi markkinatutkimuksiin. Se on sinun tilaisuutesi muovata tulevaisuuden ammattialoja ja uusien tuotteiden kehittämistä. Mielipidetutkimus koostuu valituista, erilaisista taustoista tulevista ihmisistä, joita kaikkia yhdistää halu parantaa sekä heidän ammattialojensa näkymiä että kulutustuotteiden kehittämistä ja palveluja.


 

Kummilapsijärjestö

Ala kummiksi

World Vision on kristillis-humanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja maailman suurin kummilapsijärjestö.
Järjestö toimii kehitysmaiden yhteisöjen pitkäjänteisenä kumppanina parantaakseen pysyvästi lasten elinoloja ja edistääkseen lasten oikeuksia.
Vuonna 1983 perustettu Suomen World Vision on ulkoministeriön kumppanuusjärjestö.